Лого дизайн

От УиДизайн ще получите естетически балансирано, съвременно и отличаващо бранда Ви лого. Поставете успешно начало на фирмения си имидж.

С лого от УиДизайн, получавате

Фиксирана цена

Цената на логото е фиксирана. Предлагаме различни пакети според вашите нужди.

Разпознаваемост

Създаваме всяко лого с характер и задължителна отличима черта – буква, символ или и двете.

Естетически баланс

Гарантиран естетически стандарт – логото ви ще бъде визуално хармонично.

 

Съвременни стандарти

Логата на УиДизайн отговарят на модерните визуални стандарти в практиката.

Част от нашите лога

Цена за лого дизайн

Ако се интересувате от пакети за цялостна визуална бранд идентичност, кликнете тук.  За създаване на бранд книга, моля направете допълнително запитване.

  • Пълноцветна версия, монохромна версия и ако е приложимо, допълнителна версия за тъмни фонове
  • Пълна и съкратена версия 
  • 2 композиции, вертикална и хоризонтално – ако е приложимо

.ai, .eps, .pdf, .jpeg, .png

Лого дизайн

190

140

лв.

3 варианта – художествени концепции

Подарък: Дизайн на визитка, фирмена бланка или публикация в социални мрежи

Промоцията е валидна до 06.08.21г.

Нашите приоритети

Имаме два основни приоритета. Първият е всеки наш проект да бъде еститически красив и визуално хармоничен. Вторият, но не по значение – логото да изпълнява своята търговска функция. 

В един пренаселен пазар, с безброй конкуренти и падане на общото рекламно качество, е от изключително значение бизнеса Ви да има професионална визуална обвивка.  Нашите лога са: 1. Лесно разбираеми; 2. Отличителни; 3. Съвременни в дизайна; 4. Стилни и естетични; 5. Проектирани съгласно утвърдените международни художествени практики. Посочените фактори съзнателно или не влияят върху съзнанието на потребителите Ви, създават у тях впечатления за бранда Ви и предопределят решението им за покупка.

Вземете предвид:

Цените на УиДизайн са средни. В днешния пазар можете да намерите много опции и за евтини лога, но трябва да вземете предвид следните неща:

Професионализъм и обучение на дизайнера: Ако вашият фирмен имидж е важен за Вас, не Ви съветваме да поръчвате лого на свръх ниска цена, защото крие много рискове. Един от тях е компетентността на дизайнера – разгледайте портфолиото на фирмата и по възможност помолете специалист да го коментира. За нетренирано око може някои технически грешки в логата да не правят впечатление, но много скоро с развитието на бранда Ви ще започват да сриват вашата фирмена репутация.

Качество и вложен труд в изработката: В мрежата има доста фирми, които за да привлекат клиента с атрактивна цена, правят огромен компромис с качеството. Например, логото Ви може да се окаже с готов символ, изтеглен отнякъде и в последствие нито ще имате бранд идентичност, нито ще имате гаранция, че още неограничен брой фирми ще използват същия символ. Логото трябва да се прави от художник и да следва определени правила.

За други въпроси

Не се колебайте да се свържете с нас по удобен за Вас начин.

Поръчка на лого

СТАНДАРТ

Моля, оставете вашето име и email, за да ви изпратим бриф за изработка на лого. Оставете телефонен номер по желание, в случай, че не успеем да се свържем с вас по друг начин.

Форма за запитвания

Уважаеми клиенти, ако запитването ви е свързано с цени и срокове за конкретни продукти, повечето са обявени в съответните страници на сайта.