Разпознаваем, красив и хомогенен визуален образ за вашата фирма!

Поставете успешно начало на фирмения си имидж! Обърнете се към нас за създаване на цялостна съвременна визуална идентичност на компанията Ви.

Пакетни цени

и отстъпки, според вашите конкретни нужди.

Висок естетически стандарт

на цялостната бранд визия до последния детайл.

Разпознаваемост

която да откроява точно вашата визия и идеали.

Модерно изглеждащ бранд

с нашия прецизно-индивидуален подход.

Примерни пакети

Всички посочени цени са само за дизайн, ориентировъчни, и пресметнати с различни проценти отстъпка

Базов пакет

490

лв.

Лого дизайн

Визитка

Фирмена бланка или папка

Подарък: Корица за социални мрежи

Дигитален бизнес

1090

лв.

Лого дизайн

Дизайн на уебсайт или приложение

Примерната цена включва разработка на дизайн система и оформление на до 5-10 уеб страници/екрана, в зависимост от сложността и обема. Примерната цена не включва уеб разработка, но можем да ви направим оферта.

Визуална идентичност в социални мрежи

Включва създаване на до 5 дизайн шаблона за различните видове публикации, включени във вашия маркетингов план. Ще ви направим оферта и за съдействие на абонаментна месечна основа.

Подарък: Визитка и фирмена бланка

Класически

690

лв.

Лого дизайн

Дизайн на продуктова опаковка или етикет

Примерната цена включва дизайн на 1 концепция за вашата опаковка/етикет, с до 5 разновидности.

Дизайн за рекламен проект по избор

Примерната цена включва дизайн за 1 рекламен проект от печатен тип (брошура, флаер, рекламно каре и т.н.) или дигитален тип (кампания в социални мрежи, уеб банер и т.н.).

Подарък: Визитка, фирмена бланка с плик и папка

XL пакет

3180

лв.

Всичко от базов пакет

Всичко от дигитален пакет

Всичко от класически пакет

Подарък: Фирмени тениски

Поискайте индивидуална оферта

Гореизложените цени и пакети са примерни: ще ви изготвим индивидуална оферта на база услугите, от които ще имате нужда и тяхната сложност.

Наши проекти за визуална бранд идентичност

Раждането на вашия бранд - позициониране на пазара

Ние, от УиДизайн ще превърнем вашата идея в материална реалност и ще създадем визуална идентичност, която да изкара най-доброто от Вас. Ще комуникираме вашите фирмени принципи, идеали и мисия до точно тази аудитория, която резонира с тях. По този начин ще постигнем естествено и ненасилствено отличаване от всички конкуренти.

Дизайнерска визия и естетика

УиДизайн силно приоритизира естетически красивото и визуалната хармония. Тези фактори съзнателно или не влияят моментално на потребителите Ви и създават у тях предварителни впечатления за бранда Ви – дали е висок клас, дали продуктите/услугите са качествени, дали е надежден и т.н., точно както си правим впечатления за хората на база външност.

Детайлите имат значение!

Силата на един бранд е в неговата интегрираност, която създава цялостното потребителско изживяване – всяка среща с вашето лого, уебсайт, визитка или бланка са много микро-моменти на преживяване. Нека това преживяване бъде запомнено. В условията на силно конкурентен пазар, вашите потребители избират Вас заради детайлите, които отразяват вашите фирмени ценности.

Залагане на формулата на успеха

След като прецизно и внимателно проучим вашите търговски цели и социални каузи, ще можем да изградим вашата идентичност, така че тя да комуникира успешно с потенциалните Ви клиенти. Дългият път на един бизнес започва с бранда и определя огромна част от вашия успех в дългосрочен план, затова и визуалната идентичност е инвестиция, която се възвръща многократно.

Поръчка на фирмен стил

Изпратете ни вашата онлайн заявка и ще се свържем с Вас за брифинг и изготвяне на оферта.